On jokseenkin epätodennäköistä, että tämä blogi tulisi vielä joskus päivittymään. Liian moni enemmän tai vähemmän tuttu on löytänyt tiensä tänne ja tunnistanut minut. Sinänsä asialla ei pitäisi olla suurtakaan merkitystä, mutta jostain syystä se on toiminut jarruna, joka on estänyt minua kirjoittamasta.

Toisaalta voisi myös sanoa, että olen "kasvanut ulos" tästä blogista, etten tarvitse sitä samalla tavalla kuin aikaisemmin. Alkuaikoina, erityisesti aikavälillä 2006-2008, bloggaaminen oli minulle todella tärkeää. Valitettavasti ajan kanssa kävi niin, että tänne kirjoittamisesta katosi ilo. Siitä tuli pakkopullaa. Silti toisinaan kaipaan "vanhoja hyviä aikoja" kovastikin. 

Ehkä jonakin päivänä alan kirjoittaa blogia tai useampia jossain muualla. Tällainen työasioiden, harrasteiden ja yksityisten mietteiden sekasotku ei kuitenkaan enää tule kysymykseen, vaan jonkinlaiset raamit on pakko piirtää.

Yksi parhaista asioista bloggaamisessa on ollut se, että olen onnistunut solmimaan tuttavuuksia myös internetin ulkopuolella. Se on sellainen mahdollisuus, joka on ikävä heittää syrjään blogin myötä. Siksipä ehdotankin, että mikäli et kuulu Facebook-kavereihini, mutta haluaisit vielä olla yhteydessä kanssani, lähetä sähköpostia sivupalkista löytyvään osoitteeseen.

Kaikkea hyvää toivottaen,

Henna