<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Päivitys 2.10. klo 22:01. Museoretken päivä on muuttunut! Uusi ajankohta on lauantaina 13.10. klo 13:00. Tervetuloa mukaan :)

 

Espoon kaupunginmuseossa on vastikään avattu näyttely Pääosassa hattu. Se esittelee paitsi eri-ikäisiä päähineitä myös saduista ja tarinoista tutuksi tulleita hattuja (esimerkiksi Punahilkan hilkan). Monenlaisten päänlämmittimien ja auringonsuojaajien ohella näyttelystä löytyvät myös esimerkiksi Miss Universumin ja Suomen kuninkaan kruunut sekä Kimi Räikkösen tämän kauden kilpailukypärä.

 

Hattunäyttely ja Espoon kaupunginmuseo lymyilevät Tapiolan kaupunginosassa sijaitsevassa WeeGee-talossa, jossa lisäksi toimii kelpo joukko muitakin museoita, mm. Espoon modernin taiteen museo EMMA ja Suomen kellomuseo.

 

Olen aikeissa mennä Pääosassa hattu -näyttelyyn sunnuntaina 14.10.2007 klo 13:00*. Koska porukalla museossa on kuitenkin aina hauskempaa kuin yksin, ilahdun suuresti jos joku (tai vielä parempaa, jotkut) haluaisi(vat) lähteä mukaan päähineitä ihmettelemään. Mikäli näyttely kiinnostaa**, vinkkaa asiasta kommenttiloorassa tai sähköpostitse!

 

 

* Olen tietysti enemmän kuin valmis neuvottelemaan ajankohdasta, jos päivän ja/tai kellonajan vaihtaminen takaa minulle museoseuraa ;)

** Kaupunginmuseon sisäänpääsymaksu on 5 € / 4 €.