Meille tuli museolle kellokortti viime keskiviikkona. Tai siis, olihan meillä vastaavanlainen vaikkakin hieman vanhempi jo entuudestaan, mutta näyttelyn puolella. Kun perjantai-iltana leimasin itseni ulos, huomasin, että kolmessa päivässä ylimääräisiä tunteja oli ehtinyt kertyä vähän päälle viisi. Loman alla piti viimeistellä monta keskeneräistä projektia ja muutamat yllättävät sattumukset tuottivat vielä lisähommia. No, onneksi kiireessä tämä ihminen on kaikkein tehokkain.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt olen viimein hyvin ansaitulla kahden viikon kesälomalla – kätevästi juuri samaan aikaan, kun aurinko alkoi paistaa entistä terävämmin. Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi kävimme eilen Hämeenlinnan asuntomessuilla ihmettelemässä maailman menoa Miehen kanssa, ja menimme sen jälkeen Ravintola Popinoon syömään. Kotiin päästyä luin Robin Hobbin Forest Mage -kirjaa aamuviiteen saakka. Mmm... mukavaa tämä lomailu, vaikka ei kauan kestäkään.

 

797184.jpg

Asuntomessuilla bongattua: Kärpäslamppu (kuvassa siis kolme

lamppua)! Kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota kärpästen

silmiin. Taas löytyi uusi käyttötarkoitus teesiivilälle!

 

Hellesäistä huolimatta lomasuunnitelmiin ei kuulu kalpean värin kadottaminen iholta. Artikkelia pitäisi alkaa toden teolla kirjoittaa, sillä sen deadline on jo syyskuussa. Kaikenlaiset kiireet ovat aika tehokkaasti estäneet kirjoitustyön (toisin sanoen en ole kirjoittanut vielä sanaakaan, mutta kerännyt kyllä valtavasti aineistoa). Lomalla on myös aikaa tavata ystäviä, lukea blogeja sekä kirjoja ja tietysti valmistautua perusteellisesti lauantaina 18.8. alkavaa työmatkaa varten. Meikäläinen pääsee viikoksi Wieniin!