Olen pohdiskellut oman blogin perustamista jo useamman kuukauden ajan. Ajatus on kummitellut mielessäni säännöllisen epäsäännöllisesti siitä lähtien, kun ystäväni Natalia aloitti keväällä blogittamisen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Keskeisimpinä syynä pitkäksi venyneeseen jahkailuuni on ollut se, etten ole oikeastaan keksinyt mistä haluaisin ”julkisesti” kirjoittaa. Milloin tahansa muulloin asia olisi ollut helposti ratkaistu: kirjoista ja lukemisesta, tietenkin! Viimeisten kolmen neljän kuukauden ajan olen kuitenkin elänyt itselleni täysin poikkeuksellista elämää ja lukenut vain muutaman hassun kirjan. Miten voi ylläpitää kirja-aiheista blogia, jos ei lue kirjoja?

 

Tänään päätin lakata jahkailemasta, vaikka en oikeastaan vieläkään ole päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen siitä, mikä tulee olemaan tämän blogin lopullinen ”teema”. Kirjoja ja lukemista en ole sulkenut lopullisesti blogin ulkopuolelle, sillä uskon – ja toivon – että nykyinen lukemattomuuteni on vain tilapäinen mielenhäiriö. "Toipumiseni" aikana voin kirjoittaa muistakin kiinnostavista asioista, kuten esimerkiksi museoista ja vanhoista esineistä. Liian henkilökohtaista näkökulmaa olen ajatellut välttää, joskin niin kai useimmat aluksi sanovat ;)