Muutaman tunnin kuluttua lähdemme Miehen kanssa kohti lentokenttää kaiken maailman nyyttien ja nyssyköiden kanssa. Oma matkalaukkuni on tosin vielä lähes pakkaamatta, ja Mies on töissä.

Ensin lennämme pariksi päiväksi Istanbuliin, jossa miehen nettituttu Atilla on meitä vastassa. Kun Atillan vaimo Asli saapuu Suomesta (hän on täällä sattumalta parhaillaan eräässä kongressissa) sunnuntaina, jatkamme yhdessä matkaa Izmirin kautta Kusadasiin. Saamme majoittua Aslin ja Atillan kotiin, josta teemme retkiä lähialueen mielenkiintoisille historiallisille nähtävyyksille. Muun muassa kuuluisa Ephesus sijaitsee aivan Kusadasin lähellä. Asli on kuulemma laatinut jo tarkat suunnitelmat ja aikataulut siitä, mitä tulemme tekemään minäkin päivänä. Suunnitelmien sisältö on toistaiseksi arvoitus minulle.

Olen aikeissa pakata mukaani läppärin, ja jos vain ehdin, kirjoitan jonkinlaista matkapäiväkirjaa. Mikäli mahdollista, saatan päivittää blogiani Turkista. Viimeistään kuulette minusta ensi viikon lauantaina.

En taida ehtiä nyt vastaamaan edellisen postauksen kommentteihin, vaan menen ahtamaan vaatteita kapsäkkiin. Onneksi en kuulu niihin naisiin, joiden pitää saada kymmenen kenkäparia mukaan lyhyellekin matkalle. Kaksilla kengillä pärjää!