Hieman alle kuukausi sitten kirjoitin, että todennäköisesti jossain vaiheessa ensi vuonna ryhdymme Miehen kanssa katselemaan asuntoa Hyvinkäältä....<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

... Vaan mitäpä sitä suotta vetkuttelemaan. Tänään kävimme katsomassa viehättävää, retrotyylistä (lue: kaapinovissa edelleen alkuperäinen väritys, myrkynvihreää ja kananpojankeltaista, vessassa turkoosit seinät ja viininpunainen lattia) kolmiota noin kilometrin päästä Hyvinkään rautatieasemasta. Jos asunnon omistaja huolii juuri meidät vuokralle, muutamme vuoden vaihteessa. Hyvällä tuurilla asia voi selvitä jo huomenna.

 

Tämä blogi onkin kätevä keksintö asiasta tiedottamiseen, en ole nimittäin konsultoinut kuin yhtä ystävääni, Aminaa, asian tiimoilta ennakkoon. Äidilleni mainitsin noin viikko sitten, että olemme Miehen kanssa menossa asuntoja katsomaan, ja hän kauhistui: "Tehän olette seurustelleet vasta pari kuukautta!". Tämä ei tosin pidä paikkaansa, vaan puoli vuotta tulee kohta täyteen ;)

 

Saatte syyttää meitä hoppuilusta, mutta joskus hoppuilu on hauskaa!