Pitkältä ja piinalliselta tuntunut blogituskatko (jos sitä nyt katkoksi kehtaa tituleerata, onhan noita päivityksiä ollut) on viimein päättynyt. Netti toimii!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kaiken kiireen keskellä en ole ehtinyt juurikaan pohtimaan menetettyä helsinkiläisyyttäni. Koska muuttamisen "maaseudulle" täytyy kuitenkin itsestäänselvästi olla entiselle "paljasjalkaiselle" helsinkiläiselle järkyttävää – mahdollisesti jopa traumatisoivaa – olen päättänyt ryhtyä toimenpiteisiin hyvissä ajoin ennen stressireaktiota.

 

Ajatus on lähteä aktiivisesti työskentelemään kotoutumisen ja uuteen kotikaupunkiin sopeutumisen puolesta. Tavoitteenani on tulla oikeaksi hyvinkääläiseksi niin, että vuoden kuluttua osaan suhtautua asioihin aivan toisenlaisesta perspektiivistä käsin! Pyrin muun muassa siihen, että en enää (automaattisesti) pidä maaseutuna Suomen koko sitä osaa, joka sijoittuu Helsingin ulkopuolelle.

 

Nyt, muutoksen tuulten tuiverruksessa, lisään tänne uuden kategorian "Hyvinkää". SusuPetalin Kuva ja sana -blogin kotiseutumatkailuun keskittyvän sarjan "Helsingin kaupunginosat haikailevat" hengessä alan itse lähipäivien tai -viikkojen aikana suoltaa kirjoituksia aiheesta "Hyvinkään menomestat". Tiedossa on tosin enemmän tekstiä ja vähemmän kuvia.

 

Menomestat valitsen tietysti tiukoin, viivimäisin kriteerein. Ei siis kannata odottaa Karaokebaari Check Innin tai Ravintola Huvimajan esittelyitä, ehei. Ensimmäisenä kotiseutumatkailun kohteena tulee olemaan Hyvinkään terveyskeskus!