<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Anne antoi minulle torstaina Rockin' Girl Blogger -tunnustuksen. Isot kiitokset kunniasta!

 

797364.jpg

 

 

Koetin etsiä palkinnon taustoja internetistä, mutta luovuin toivosta aika pian. Hakusanoilla "Rockin' Girl Blogger" googettamalla löytyy 183 000 hittiä, joten se joka alun perin palkinnon lanseerasi, hukkuu kyllä totaalisesti massaan. En voi kuin ällistellä meemien voimaa. Blogit todellakin jyräävät!

 

Alkuperäisenä (?) tarkoituksena on jakaa Rocking Girl Blogger -palkinto viidelle rokkaavalle naisbloggaajalle. Vaikea haaste, sillä en tietenkään lue kuin rokkaavien kirjoittajien blogeja. Lisäksi aika moni on pinkin läpyskän ehtinyt jo saada, enkä tiedä onko sopivaa antaa sitä uudestaan.

 

Seuraavat kirjoittajat ansaitsisivat mielestäni tämän palkinnon:

 

(listaus aakkosjärjestyksessä)

 

Ikkunaiineksellä on ihmeellinen taito kirjoittaa ajankohtaisista asioista napakoita lastuja, jotka yllyttävät lukijoita keskustelemaan ja usein myös kiihkeästi väittelemään.

 

Kirjaston antitäti eli Reetta todistaa blogissaan, että kirjastossa työskentelevän ei tarvitse olla polkkatukkainen tai nutturapäinen vekkihameessa kulkeva hissukka, kuten vanha stereotypia antaa ymmärtää. Pääkallopaita ja paljaat jalat soveltuvat kirjastonhoitajalle vallan mainiosti!

 

Kävelyllä-blogin Käpsä on kadonnut maailmalle, mutta edelleen jaksan toivoa paluuta ja uusia mielenkiintoisia kirjoituksia vanhoilla kuvilla höystettynä.

 

SusuPetal lukuisine tiuhaan päivittyvine blogeineen on blogistanin suola, pippuri ja chili!

 

Verkkolehti In Medias Resin Kirsi pitää yllä keskustelua tärkeistä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Tämä blogi antaa ajattelemisen aihetta!