Vähän yli vuosi sitten keksin tarjota kirjoittamaani artikkelia erääseen lehteen, ja se julkaistiin. Pian tämän jälkeen Tiede-lehti otti yhteyttä ja pyysi minulta Kysy asiantuntijalta -palstalle vastausta yhteen kysymykseen. Toukokuussa lupauduin kirjoittamaan pidemmän artikkelin samasta aiheesta erääseen vuosikirjaan, ja käytinkin kesälomani tehokkaasti tutkien ja naputtaen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Näillä näkymin vuosikirja (jonka toimituskuntaan lopulta päädyin mukaan), ilmestyy parin viikon kuluessa. Lähetän sen tietysti Reetalle Pirkkalan kunnankirjastoon, kuten aikoinaan lupasin.

 

Vaan ei tässä vielä kaikki. Pahasti näyttää siltä, että minusta on tulossa yhden asian asiantuntija tai mikä lie fakki-idiootti. Tuossa viikko sitten sain nimittäin jälleen uuden yhteydenoton. Eräs ammattilehti haluaa julkaista sen samaisen artikkelin, jonka viime vuoden tammikuussa kirjoitin. Koska tietoni ovat kasvaneet kovasti, lupasin laatia uuden, ajantasaisemman ja paremman pääsiäislomalla.

 

Tänään soi puhelin; Ylen Satakunnan radiosta soitettiin. Tiede-lehteen kirjoittamani pikkuinen juttu poiki puhelinhaastattelun, jota hyvinkääläis-helsinkiläiset korvat eivät pääse kuulemaan. Radiokanavan kuuluvuusalueella kannattaa valpastua huomisaamuna 07:40. Uusintalähetyksen pitäisi tulla joskus yhden jälkeen.

 

Mitäköhän seuraavaksi?