<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tätä vuotta voisi luonnehtia epäonnistuneiden päivitysten vuodeksi.

 

Sampopankin verkkopankin ja Blogilistan uudistukset, työpaikkani uusi tietokantaohjelma, Icesuksen konversio ja monen muun tietokoneohjelman "loistavat ja elämää helpottavat" päivitykset ovat aiheuttaneet hammasten kiristystä riittämiin. Sitemeterin tänäinen uudistus ylitti viimein sietokykyni. Vähältä piti – ja harkitsen asiaa edelleen – etten heittäytynyt itkupotkuraivareissa lattialle kirkumaan huomatessani, että monet hyvät ominaisuudet ovat joko täysin kadonneet tai vain muuttaneet muotoaan huonommiksi.

 

Suositelkaa minulle hyvää ilmaista laskuria! Sen ei tarvitse kertoa statistiikkaa blogiini eksyvien ihmisparkojen käyttämistä selaimista. Sen ei myöskään tarvitse kertoa, että blogini on 69006:ksi suosituin verrattuna kaikkiin muihin samaa laskuria käyttäviin sivustoihin. Sen ei toden totta tarvitse kertoa kumpaa sukupuolta ja mitä koulutustaustaa kävijät edustavat (enkä kyllä ymmärrä miten se siihen väitteistään huolimatta pystyisikään). Sen ei edes tarvitse piirtää punaisia palloja kartalle ja havainnollistaa missä päin maapalloa satunnaiset googlettajat sattuvat koneensa ääressä istumaan.

 

Haluan vain nähdä blogissani simppelin laskurin, jossa lukee selkein numeroin ajantasainen kävijämäärä. Lisäksi haluan helposti ja turhia klikkailematta päästä tarkkailemaan jokapäiväistä kävijävirtaa, myös yksittäisten kävijöiden tietoja. Koska hakusanat googlesta ja erinäisistä muistakin hakukoneista kiinnostavat, toivottavaa olisi, että niihinkin pääsisi näppärästi käsiksi. Mitä pidemmältä aikaväliltä ohjelma muistaa tietoja, sen parempi.

 

Onko tämä liikaa vaadittu?!

 

Lisäys kiireessä aamulla 15.9. noin klo 7:

 

Juhlan paikka! Sitemeterin vanha versio on palautettu ilmenneiden ongelmien ja käyttäjäpalautteen vuoksi :) 

 

Tästä voisi moni taho ottaa oppia.