Jostain tuntemattomasta syystä minulle tulee MTV3:n Helmen mainossähköposteja säännöllisin väliajoin. Yleensä nakkaan ne suoraan roskakoriin, mutta tänään päätin poikkeuksellisesti vilkaista, mistä tällä naisille suunnatulla sivustolla kirjoitetaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Selvästi oikea valinta! Helmi nimittäin tarjoaa mahdollisuuden laskea syntymäpäivään, -ajankohtaan ja -paikkaan liittyvien tietojen avulla oman tähtikartan. Kuinka vaivattomasti se tapahtuukaan perinteiseen manuaaliseen menetelmään verrattuna. Joskus 12-13 -vuotiaina Natalian kanssa käytimme nimittäin paljon aikaa ja laadimme jonkin kirjastosta lainatun kirjan suosiollisella avustuksella tähtikarttamme. Kartat ovat jo aikaa sitten kadonneet, mutta elävästi on mieleeni jäänyt kuinka poikkeuksellisen moni planeetta on minulla neitsyessä.

 

Tässä muutamia parhaita paloja tuoreesta tähtikartta-analyysistä:

 

227883.jpg

Pahoittelen kuvan huonoa laatua, se ei arvostanut pienentämistä.

 

Aurinko Neitsyessä
Neitsyt on näppärä, terävä, arvostelukykyinen, taitava ja diplomaattinen. Häneltä sujuu keskustelu kuin diplomaatilta.
Heikkoudet: pikkumainen ja ylikriittinen. Huomionhakuinen ja pistää nenänsä joka paikkaan.

Ainakin pikkumainen ja ylikriittinen pitävät hyvin paikkansa ;)


Kuu Ravussa
Rapu on pidetty ja sosiaalinen. Hän välittää todella paljon ympäristöstään. Hän pitää kodista, tavoista, mukavuudesta ja omasta pienestä maailmastaan. Rapu on suurperheen tyyppiä.
Heikkoudet: riippuvainen perheestään, laiska, veltto. Altis vaikutuksille ja liian herkkä. Perheongelmia.

Mitäh? Eikös kuun pitänyt olla kaksosissa? Olemme ilmeisesti laskeneet jotain pieleen Natan kanssa lapsina tai sitten tämä ohjelma on kelvoton. Kallistun kyllä jälkimmäiselle kannalle, sillä olen kaikkea muuta kuin "suurperheen tyyppiä".


Merkurius Neitsyessä
Neitsyt on keskusteleva, hän arvioi asioita ja tilanteita tarkasti ja loogisesti. Muisti, ilmaisukyky ja ajatuksen laatu ovat kuivakkaita, punnittuja ja asiallisuuteen tähtääviä.
Heikkoudet: hermostuu helposti. Impulsiivinen ja jonkin verran maaninen. Kritisoi mielellään muita.

Ainakin nuo positiiviset puolet kuvaavat aika hyvin minua. Hmm, kenties myös negatiiviset :D


Venus Neitsyessä
Neitsyt auttaa vanhoja ja sairaita ihmisiä. Hän on uskollinen eikä anna tunteiden viedä. Neitsyt ottaa aina muiden tunteet huomioon. Joskus hän on jopa niin pidättyväinen että toinen voi tulkita tilannetta niin ettei neitsyt välitä, ja lähtee.
Heikkoudet: Provosoi ja flirttailee. Hän hallitsee tunteitaan niin hyvin että pystyy pysäyttämään tunteitaan ja jää ilman rakkautta..

 

Kieltämättä kuulostaa minulta, paitsi tuo flirttailuosuus. Pidättyväisyys on toinen nimeni.

Mars Ravussa
Rapu tekee kaikkensa perheensä hyvinvoinnin eteen ja keskittää kaikki voimavaransa siihen. Hän suuttuu harvoin eikä itke koskaan. Hänen itsekontrollinsa on virheetön.
Heikkoudet: Perheriidat ja lasten kurissa pitäminen tuottaa ongelmia ja hän luulee niiden häviävän muutamalla jatkuvasti asunnosta toiseen.

Itken kyllä hyvinkin usein, eikä tämä muutenkaan kuulosta ihan oikealta.


Jupiter Leijonassa
Leijona on kunnianhimoinen sielu joka mielellään tuo itsensä esille ja haluaa olla jotakin erikoista ja suurta. Kuitenkin hänen tunteensa ovat aidot ja rehelliset.
Heikkoudet: Hän voi olla ylimielinen ja röyhkeä.

Eikä tämäkään.


Saturnus Neitsyessä
Neitsyt pitää siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja tasapainossa. Lääketiede tai muu tiede ovat aloja joita neitsyt innokkaasti opiskelee.
Heikkoudet: Hän on jääräpäinen ja tinkimätön omissa mielipiteissään. Lisäksi hän käyttää liikaa lääkkeitä.

Hihi, kuulostaa täsmälleen minulta.


Uranus Skorpionissa
Skorpioni on älykäs ja ovela. Hän arvostaa tutkimustöitä yli kaiken ja on lisäksi hyvin aistillinen.

Tutkimustyöt ovat kyllä lähellä sydäntäni. Muilta osin en ota kantaa ;)


Neptunus Jousimiehessä
Pitkät matkat ja kaukaiset kohteet ovat jousimiehen mieleen. Vesi on hänelle merkityksellinen elementti.

Matkustaminen on kyllä mainiota, mutta vedestä pysyttelen mielummin erossa.


Pluto Vaa'assa
Vaa'alle Pluto aiheuttaa muutoksia.

 

Kylläpäs on salaperäistä!

 

Tähtikartta-analyysia piisaa vielä runsaasti enemmänkin, mutta tokkopa se ketään kiinnostaa, että AC (siis mikä?) on neitsyessä ja siksi Lääketiede ja sosiaaliset alat ovat sopivia ammatteja neitsyelle, tai että huone III vaa'assa saa aikaan sen, että Hienostunut seura ja hyväkäytöksinen keskustelukumppani, jonka kanssa voit sovinnaisesti pohtia asioita ilman äänekästä keskustelua, kiehtoo sinua.

 

 

PS. Omistan tämän lastun eräälle nettituttavalleni (joka ei kylläkään tiedä tämän blogin olemassaolosta), jonka kanssa olemme käyneet kiinnostavia astrologiaa sivuavia keskusteluja ;)